Rekisteriseloste

 
 
 

Rekisterinpitäjä

Kiinteistöhuolto Ronkainen Oy:n henkilörekisteri (asukasrekisteri).


Henkilötietojen käyttö tarkoitus

Asukaspalveluiden toiminnan kannalta välttämättömat tiedot ovenavauspalveluiden (ovenavaus suoritetaan ainoastaan asukasrekisterissäolevalle henkilölle) ja yhdeyten pidon kannalta huoltoasioissa (mm.vahinkotapauksissa nopean yhdeytensaannin turvaamiseksi). Asukkaan muuttaessa pois tiedot jäävät rekisteriin mahdollisia myöhempiä tarpeita varten (huoneisto kohtaisten asioiden selvittämiseksi). Asukasrekisterin tiedot saadaan asukkaalta tai hänen kanssaan samassa taloudessa asuvalta tai isännöitsijän kautta (tietoja ei oteta vastaan puhelimitse).


Henkilötietojen säilytys

Asukasrekisteriin pääsy Kiinteistöhuolto Ronkainen Oy:n työntekijöillä ja tapauskohtaisesti asukasrekisteri kohteen isännöitsijällä. Rekisteri on pilvipalvelussa, jonka palveluntarjoaja huolehtii tietoturvasta asetuksen vaatimalla tavalla. Manuaaliset tiedot ovat lukitussa tilassa.


Kerättävät tiedot

Kerätään asukkaiden nimet, syntymäaika, puhelinnumerot, sähköpostiosoitteet huoneistoon tulo -ja poismuuttopäivät.


Tietojen luovuttaminen

Kerättävät tiedot luovutetaan tarpeen vaatiessa isännöitsijälle. Asukkaan nimi ja yhteystiedot voidaan luovuttaa tarpeen vaatiessa (esim. remonttimiehille asukkaan tilatessa korjaustyön ja työn vaatiessa asukkaan huoneistossa käynnin).


Rekisteriin liittyvät tiedustelut


tapani.ronkainen@khronkainen.fi...


Kiinteistöhuolto Ronkainen Oy, Kauppakatu 2 D, 40100 JYVÄSKYLÄ, Puh. 0400 641201